Cimbri Valpolicella Ripasso

vin-gaarden.dk

Kvalitets vin til gode priser

 

Cimbri

Valpolicella Ripasso

 

 

Corvina er hoveddruen i denne vin.

 

 

 

 

6 flasker kr. 450,-

(75 kr. pr. flaske)

 

Vare nr. 061

Ripasso laves i Valpolicella ligesom Amarone. Faktisk laves Ripasso ved at lave en andengæring på drueskallerne fra en Amarone produktion. På den måde omdannes en ung vin hurtigt, således at den får krop, saft og kraft.

Er velegnet til mørkt kød med masser af saft og kraft samt milde, cremede oste.

Det italienske ord ripasso betyder "passeret igennem 
endnu en gang", og det bruges om en teknik, der sætter 
ekstra smag og alkohol på Valpolicella-rødvinene.


Når man om foråret er færdig med at lave Amarone af de 
tørrede druer, bruger man drueskallerne "endnu en gang" til Valpolicella.

Veneto i det nordlige Italien omkring Gardasøen er den region, der producerer mest vin i Italien
. En af de mest kendte vine fra Veneto er nok Valpolicella, men den vel nok lige så kendte Amarone kommer også herfra.

vin-gaarden.dk - CVR nr: 2597 2678 - post@vin-gaarden.dk